GDPR.MK - се што треба да знаете за заштитата на личните податоци

Добродојдовте на GDPR.MK

На оваа Веб страница ќе најдете најнови информации, совети и практични примери во врска со европската Регулатива за заштита на податоците (GDPR - General Data Protection Regulation) и националната легислатива за заштита на личните податоци.

Повеќе...